Radionice

Kreativno pisanje

Online radionice kreativnog pisanja su pravo mesto da učiš i vežbaš kreativno pisanje samostalno, ili uz saradnju sa mentorom. U radionicama se detaljno uče zanatske veštine i tehnike pisanja iz klasičnog kreativnog pisanja  – osnovi dramaturgije, kratka priča, esej, poezija, veštine pisanja reklamnih tekstova – copywriting ili zanatske tehnike pisanja na Blogu. Online radionica je uvek sa vama!

Terapija pisanjem

Pisanje kao jedan oblik samoterapije jeste jednostavan metod koji nam pomaže u postizanju duhovnog rasterećenja i unutrašnjeg mira. Ovu terapiju, kojoj se poslednjih godina posvećuje izuzetno velika pažnja, i psiholozi preporučuju u borbi protiv užurbanog načina života i svakodnevnog stresa.

Veštine komunikacije

Razvojem svojih komunikacionih veština možete znatno da unapredite kvalitet vašeg života. Sposobnost da se komunicira i saopštavaju informacije precizno, jasno, kao signalizacija naših namera, predstavljaju vitalne životne veštine i osnov za lični i poslovni napredak u društvenom okruženju. Zato nikada nije kasno da raditi na poboljšanju vaših komunikacijskih veština i tako osigurate ostvarenje lične sreće i poslovnih uspeha